Boudoir Photography Romania

De ce este important sa ai un make-up profesional la sedinta foto?

Consider ca un make-up profesional la sedinta foto este un serviciu care joaca un rol foarte important din mai multe motive, cum ar fi :

Aspectul. Desi majoritatea femeilor isi pot realiza propriul make-up, un make-up artist reuseste sa iti scoata in evidenta caracteristicile chipului. Acesta priveste dintr-o perspectiva profesionala si impreuna cu tehnicile si produsele profesionale folosite iti va complimenta chipul mai bine decat a-I reusi tu sa o faci.

Rezistenta. O sedinta foto poate dura mai multe ore, astfel este foarte important sa stii ca make-up-ul tau va ramane intact de la inceput pana la sfarsit. Un make-up artist ia acest lucru in considerare inainte de aplicarea si stie ce produse sa foloseasca pentru cele mai bune rezultate.

Caliatate. Un make-up artist, ca orice alt provider de servicii, v-a investi intotdeauna in tehnici si produse de top pentru a asigura un make-up profesional reusit si calitativ. Datorita unei game variate de produse profesionale ce le detine un make-up artist, rezultatele unui make-up realizat de acest vor fi vizibil superioare.

Look impecabil si natural. Din perspectiva mea, ca fotograf, un make-up profesional la sedinta foto este un lucru necesar. Un make-up prea strident, baza unui make-up aplicata gresit, creand acea bordura in jurul maxilarului sau nuanta bazei unui make-up folosita gresit fata de nuanta tenului sunt doar cateva exemple ce le-am intalnit la make-upuri aplicate gresit, ce v-ar putea afect imaginile finale. Look-ul pe care ar trebui sa il obtii este unul natural dar un acelasi timp sofisticat, iar acest lucru consider ca ti-l poate oferi un make-up artist profesionist.

Experienta. Cand mergi la o sedinta foto vrei sa arati cat mai bine si sa sti ca vei realiza cele mai frumoase imagini. Beneficiand de un make-up profesional la sedinta ta foto reprezinta momentul tau de rasfat si atentie mult meritate.