Boudoir Photography Romania

O sedinta foto boudoir cu Irina start to finish!

Te-ai gandit sa faci o sedinta foto boudoir dar nu stii la ce sa te astepti? Nu stii ce implica si cum decurge toata sedinta?

Fii fara grija!

Din dorinta de a linisti viitoarele femei ce vor sa experimenteze o sedinta foto boudoir alaturi de mine, va voi detalia tot procesul, de la primul contact, pana in momentul in care parasiti studioul.

Let dive in!

Dupa ce am luat legatura pentru prima oara cu viitoarea clienta (telefon, e-mail), stabilim o intalnire sau daca distanta nu ne permite, stabilim o sesiune de Skype/FaceTime.

Desi in ziua de astazi exista atat de multe metode de comunicare tehnologice, mie mi se par impersonale si distante. Motiv pentru care eu imi doresc sa ma intalnesc cu fiecare clienta in parte la o cafea, inainte de sedinta foto, unde avem posibilitatea de a incepe sa ne cunoastem mai bine. Vreau sa cunosc persoana ce urmeaza sa o fotografiez, sa stiu ce a determinat-o sa faca o sedinta foto, ce asteptari are.

Din momentul intalnirii pana la momentul sedintei foto vom tine legatura, ii voi trimite recomandari/idei de vestimentatie si lenjerie, vom vorbi despre hair&make-up, ce accesorii a-I putea sa aduci. Tot in aceasta perioada vei primi ghidul meu Pre-Photoshoot in care vei gasi toate detalii despre cum sa te pregatesti pentru sedinta foto, ce este recomandat sa faci si ce ar trebui sa eviti inainte de o sedinta foto boudoir.

Ziua sedintei foto!

Ne vom intalni la locatie impreuna cu make-up artistul.

Inainte de a incepe procesul de make-up, eu si clienta vom alege tinutele pentru shooting. Clienta se va schimba intr-o tinuta lejera, vom da drumul la muzica si vom incepe procesul glam de hair&make-up.

Dupa ce terminam procesul de infrumusetare, vom incepe sedinta foto. Pe parcursul sedintei vom face pauze pentru a ne hidrata si sa ne tragem sufletul!

Nu stii sa pozezi? Nicio grija! I’ve got you girl!

Eu iti voi explica si iti voi demonstra fiecare pozitie, pana la cele mai mici detalii. Eu o sa te ghidez pe tot parcursul sedintei , astfel incat, impreuna sa realizam cele mai fabuloase imagini ale tale!

Sper ca am reusit sa va ofer o idee de cum decurge o sedinta foto alaturi de mine!

Mai ai cateva intrebari sau vrei mai multe detalii?

Scrie-mi!

  1. September 6, 2022 - Reply

    Thanks for your blog, nice to read. Do not stop.

  2. January 28, 2023 - Reply

    Sunt destul de incantat sa descopar acest site grozav. Am vrut sa-ti multumesc pentru timpul acordat pentru aceasta lectura fantastica!! Cu siguranta mi-a placut fiecare parte din ea si te-am marcat pentru a cauta informatii noi in blogul tau.